Team

Rachel 

"Ik vind het fantastisch om elke keer weer te zien wat paaldansen met mensen kan doen en hoe de leerlingen zowel metaal als lichamelijk groeien. De sport is zo veelzijdig, je werkt aan zoveel punten dat het eigenlijk nooit saai wordt en er altijd een nieuwe uitdaging is. Ik zie elke les de leerlingen als overwinnaars voldaan naar huis gaan. Daarnaast zorgt de fijne sfeer in de studio zorgt dat iedereen zich welkom voelt en dat vind ik heel belangrijk. Iedereen moet zich in een fijne en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen op zijn eigen tempo."

 

It's important to remember that we all have magic inside us.


Sandra -  Workshops

"Het geven van workshops is altijd een feestje of het nu een vrijgezellenfeestje, uitje met vrienden of een kinderfeestje is.  

Inmiddels train ik zelf alweer een hele tijd bij Pole Addicts, deze sport is namelijk erg verslavend! Het is een bijzondere sport waar je veel energie en creativiteit in kwijt kan d.m.v. het maken van combinaties, variaties en poses.

Het is leuk om mensen kennis te laten maken met deze creatieve sport, te zien hoe snel je eigenlijk nieuwe dingen kan leren en het zelfvertrouwen ziet groeien."

 


Noraly - Burlesque

Bij burlesque draait alles om show, sensualiteit en zelfvertrouwen! Hieraan werken met mijn cursisten is hartstikke leuk! Uit ervaring weet ik dat het spannend is om uit je comfortzone te stappen, maar uiteindelijk de meeste groei en voldoening geeft. Door te werken aan het stukje zelfvertrouwen en het durven uiten van sensualiteit hoop ik dat mijn cursisten niet alleen in hun show en dans meer zelfvertrouwen krijgen, maar ook in het dagelijkse leven.  


FAQ

Wat doe je aan?

We raden je aan om een kort aansluitend broekje te dragen en een mouwloos shirt of (sport) top. Het is belangrijk om grip te hebben op de paal tijdens de uitvoering van de oefeningen en huid=grip. Schoenen is niet nodig , we trainen op blote voeten. Voor de stretch les raden we een lange legging en t-shirt of top aan. 

 

Wat neem je mee?

We hebben op de locaties een aantal sportmatjes die je kan gebruiken met de warming-up maar in verband met hygiëne vragen we je wel om daar een handdoek overheen te leggen of helemaal fijn, neem je eigen mat mee.  Naast de handdoek neem je ook een kleine doekje mee om de paal tussendoor schoon te maken en een flesje water.

We hebben in de studio diverse grip producten te koop voor zweethanden of meer bodygrip.

 

Waar moet ik nog meer rekening mee houden?

Gebruik op de dag van je les geen bodylotion/olie of handcréme dit voor de veiligheid van jezelf en medestudenten. Lotions en dergelijke producten zorgen voor gladheid, waardoor je grip verliest op de paal. 

 

Sieraden zoals grote oorbellen, ringen, kettingen en armbangen graag af voor de les om beschadiging van het sieraad of de paal te voorkomen.

 

Ik wil graag een proefles volgen?

Leuk dat je een les wil proberen, je bent welkom in een van onze vaste lessen op dinsdag, woensdag of vrijdag.

Aanmelden kan via de mail info@poleaddicts.nl, of stuur een berichtje naar +31 6 81873601.

 

Ben ik te jong/ te oud om te komen paaldansen?

Iedereen kan leren paaldansen ongeacht je leeftijd,! Vanaf 14 jaar ben je welkom in onze groepen en er zit geen bovengrens aan.

Ben je jonger en wil je toch graag komen lessen stuur dan gerust een berichtje.

 

Ik ben niet sportief/lenig/sterk/fit, is dat een probleem?

Dat is niet erg, hier gaan we allemaal aan werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen tempo kan bewegen en ontwikkelen.

De een zal sneller ontwikkelen als de ander, we zijn nu eenmaal allemaal verschillend maar we zullen allemaal verbeteren. 

De instructrices zijn aanwezig om je te helpen en samen gaan we aan de slag om doelen te behalen!

 

Mag ik komen kijken?

Het is niet toegestaan om te komen kijken als je niet actief deelneemt aan de les.  Wil je kennismaken met paaldansen boek dan een proefles of een workshop.

 

Ik wil mijzelf inschrijven, hoe doe ik dat?

Aanmelden kan direct na je proefles of stuur een e-mail of berichtje.

Na de inschrijving voegen we je toe aan de groepsapp zodat je op de hoogte bent van alle mededelingen.

 

Hoe meld ik me af voor de les?

Kosteloos annuleren van een inschrijving voor een reguliere lesrooster les kan tot 20 uur voor aanvang van de les.  Binnen 20 uur voor aanvang van de les is restitutie van de les niet meer mogelijk. Voor de 20 uur ontvangt u een inhaalcredit.  

Inhaalcredits zijn geldig in het lopende kalenderjaar, na het jaar vervallen de credits en zal er geen restitutie plaatsvinden. De credits kunnen ingezet worden voor lessen waar plek over is of speciaal geplande inhaallessen. Er wordt max. 1 inhaalcredit per week opgebouwd.

Afmelden kan via de app +31 6 81873601

 

Hoelaat moet ik er zijn?

Als je 5 a 10 minuten voor de les aanwezig bent is dit voldoende.

Ga je te laat komen stuur dan even een appje, we wachten niet met het starten van de les.

 

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wat jammer dat je gaat stoppen, opzeggen kan per mail naar info@poleaddicts.nl, er geldt een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand.

Bijvoorbeeld; je zegt ergens in juli je abonnement op, dan betaal je nog voor augustus (deze maand kan je gewoon de lessen mee blijven doen) en ben je per september uitgeschreven.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.