Deze workshop is het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeestje, vriend(inn)en dag, bedrijfsuitje of welke groep dan ook.

Ontdek je verborgen talenten tijdens deze uitdagende workshop waarbij gezelligheid voorop staat, samen iets actiefs te doen en nieuwe dingen te leren!

 

Na het welkomsdrankje starten we met een warming-up om de spieren goed warm en los te maken.  Daarna gaan we door naar sierlijke draaien, pole poses en de adrealine kick van op de kop gaan beleven. De instructrice zal telkens de oefeningen voordoen en uitleggen wat we daarna gaan oefenen, zo gaan we telkens een stapje verder.  Tussendoor kunnen er gewoon foto's en filmpjes gemaakt worden, aan het eind maken we nog een leuke verklede groepsfoto! Nadat alle (lach)spieren zijn getraind is het tijd voor een cooling down en gaan we moe en voldaan naar huis??? Het programma is uiteraard naar wens aan te passen.

 

Wellicht wilt u deze dag nog aanvullen met een andere activiteit, bijvoorbeeld een high tea of wine. Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag mee om een onvergetelijk uitje te organiseren!

 

Omdat wij ook mobiele danspodia hebben kunnen wij op bijna elke locatie komen maar u kunt ook gebruik maken van één van onze locaties.

 

Wat heb je nodig:

We raden je aan om een kort aansluitend broekje te dragen en een mouwloos shirt of (sport) top. Het is belangrijk om grip te hebben op de paal tijdens de uitvoering van de oefeningen en huid=grip. Schoenen is niet nodig , we trainen op blote voeten.  Als je dit niet prettig vindt of niet hebt kun je in andere kleding meedoen.