Aerial Hoop, come fly with us 

Welkom bij Aerial Hoop, de betoverende en acrobatische sport die jouw lichaam en geest naar nieuwe hoogten zal brengen!

 

Als je op zoek bent naar een afwisselende en uitdagende sport die nooit saai wordt, dan is Aerial Hoop, ook wel bekend als Lyra, iets voor jou! Bij Aerial Hoop voeren we oefeningen uit aan, in en op een grote luchthoepel, waarmee we ons hele lichaam trainen en alle spieren laten samenwerken om een krachtig en lenig lichaam te ontwikkelen. In onze lessen werken we aan flexibiliteit, balans, coördinatie en dynamiek, zodat je vloeiende en sierlijke bewegingen in de lucht kunt maken. Het gevoel van sierlijk en spectaculair in de lucht hangen geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en motiveert je om steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan!

 

Maar naast alle sportieve voordelen, zijn onze lessen ook gewoon ontzettend gezellig! We trainen in kleine vaste groepen, waarbij je altijd samen bij de hoop staat. Dit creëert een vertrouwde omgeving waar iedereen elkaar leert kennen en waar een vriendelijke, positieve en respectvolle sfeer hangt. We moedigen elkaar aan, helpen elkaar en steunen elkaar om met plezier te trainen.

Voor wie?

Of je nu een beginnende avonturier bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom ongeacht geslacht, leeftijd of lichaamsbouw. Je krijgt persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw niveau en tempo, zodat je op een prettige manier kunt bewegen en ontwikkelen. We zullen je aanmoedigen om je grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken

 

Hoe ziet de les er uit?

*We starten met een warming-up, waarbij ook het stretchen en werken aan schouderactivatie 

*Hup de hoop in! De oefeningen worden telkens stap voor stap uitgelegd waarna de instructrice rondloopt en bij iedereen mee komt kijken en helpen.

*We eindigen de les met een cooling down.

 

Wat trek je aan?

We raden je aan om een lange aansluitende sportlegging te dragen en een aansluitend shirt, dit kan met korte of lange mouwen zijn. Schoenen is niet nodig , we trainen op blote voeten. Let op dat er geen scherpe onderdelen aan je kleding zitten zoals ritjes.

 

Once you've felt the thrill of the aerial hoop, you'll become an addict to the heights of your own potential!

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan een proefles op onze locatie in Ochten.