Show me how you Burlesque

Stap in de wereld van burlesque, een betoverende showstijl die draait om vrouwelijkheid en sensualiteit. Deze uitdagende en gracieuze dansvorm combineert dans en theater om je publiek te teasen en te verrassen. In onze lessen ontdek je de kunst van het verleiden terwijl je elegantie en humor combineert. Je leert de fijne kneepjes van tease, dans en zelfexpressie. We werken aan basics en choreografieën, zodat je je vaardigheden steeds verder kunt ontwikkelen. Dansen met verschillende attributen zoals een stoel, boa of waaier maakt de ervaring compleet en brengt extra flair in je performance. Onze ervaren instructrices begeleiden je bij het ontdekken van verschillende technieken en danspassen, waardoor we een prachtige dans creëren. Tijdens het dansen werken we ook aan onze conditie, balans en flexibiliteit, we omarmen we onze lichamen en zal je zelfvertrouwen zeker toenemen.

 

Naast alle artistieke en sportieve voordelen zijn de lessen ook nog eens supergezellig. We hebben kleine vaste groepen, waardoor je snel iedereen leert kennen. Hierdoor ontstaat een vertrouwde omgeving waarin we met elkaar werken aan choreografieën en het ontwikkelen van je eigen unieke stijl. De sfeer in de groep is vriendelijk, positief en respectvol, waarbij iedereen elkaar aanmoedigt, helpt en steunt om met plezier te kunnen trainen.

 

Wil jij je zelfvertrouwen vergroten, je innerlijke diva omarmen en een gezellige tijd beleven? Dan zijn onze burlesque lessen precies wat je zoekt!

Voor wie?

Of je nu man of vrouw bent, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, conditie of danservaring, burlesque is geschikt voor iedereen. Onze lessen zijn opgebouwd uit losse oefeningen en werken we meerdere weken stap voor stap aan een choreografie. We nemen de tijd om alles te herhalen en zo ontwikkelen we ons tot ware showgirls en verfijnen we de dans. Een wereld van glamour, plezier en zelfontdekking wacht op jou.

 

Hoe ziet de les er uit?

*We beginnen met een korte warming-up, waarbij we ook aan loopoefeningen werken.

*Vervolgens gaan we aan de slag met de choreografie, die stap voor stap wordt doorgenomen en elke week wordt uitgebreid.

*We eindigen de les met een rustige cooling-down.

 

Wat trek je aan?

Het belangrijkste is dat je je prettig voelt in wat je draagt. Denk aan een lange legging met een top of shirtje. Natuurlijk kun je ook in burlesque-stijl komen met een body, mooie top, panty en hotpants, maar lingerie wordt niet gewaardeerd. Vergeet niet om hakken mee te nemen waarop je kunt bewegen en die geen strepen achterlaten op de vloer. Zorg ervoor dat je knieën bedekt zijn met beenwarmers, beschermers of een lange broek, aangezien we soms op de grond moeten dansen.

 

There's no mystery to confidence,  it's just about self knowledge!

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan een proefles op een van onze locatie te Ochten. We kijken ernaar uit om samen met jou te dansen en te genieten van de wereld van Burlesque!