Exotic

Voor wie?

Of je nu man of vrouw bent, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, conditie of danservaring, Burlesque is geschikt voor iedereen. Onze lessen zijn opgebouwd in lesblokken, waarbij we stap voor stap werken aan een choreografie. We nemen de tijd om alles te herhalen en zo ontwikkelen we ons tot ware showgirls en verfijnen we de dans.

 

Hoe ziet de les er uit?

*We beginnen met een korte warming-up, waarbij we ook aan loopoefeningen werken.

*Vervolgens gaan we aan de slag met de choreografie, die stap voor stap wordt doorgenomen en elke week wordt uitgebreid.

*We eindigen de les met een rustige cooling-down.

 

Wat trek je aan?

Het belangrijkste is dat je je prettig voelt in wat je draagt. Denk aan een lange legging met een top of shirtje. Natuurlijk kun je ook in burlesque-stijl komen met een body, mooie top, panty en hotpants, maar lingerie wordt niet gewaardeerd. Vergeet niet om hakken mee te nemen waarop je kunt bewegen en die geen strepen achterlaten op de vloer. Zorg ervoor dat je knieën bedekt zijn met beenwarmers, beschermers of een lange broek, aangezien we soms op de grond moeten dansen.

 

There's no mystery to confidence,  it's just about self knowledge!

Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan een proefles op een van onze locatie te Ochten. We kijken ernaar uit om samen met jou te dansen en te genieten van de wereld van Burlesque!